header_img
Recapping Skoon at CES 2020

Skoon’s experience at the world’s biggest tech show, CES

In January, Peter Paul and Jordi travelled to CES 2020 in Las Vegas. As one of the Energy Transition & Mobility startups at the Holland Pavilion, they were surrounded by many incredible Dutch innovations.

But Skoon were at CES for 3 main goals, all of which we certainly exceeded:

Our first goal was to meet with global media. We didn’t expect CES to name us as one of the “Tech Trends to Watch” in front of 1500 journalists from all over the world.

Skoon being named as one of the “Tech Trends to Watch” at CES.

Secondly, we had a goal to meet more potential European partners. We were surprised by executives of global companies coming by our booth to explore collaboration opportunities.

Thirdly, we came to be inspired by fellow startups and innovators, and were overwhelmed by many ideas for clean energy on demand.

Thanks to everyone who made this conference a success. What a week for Skoon!

Nieuws

Stroom in tijden van nood De oorlog in Oekraïne heeft op veel mensen een verwoestend effect gehad. Naar schatting zijn ten minste 12 miljoen mensen hun huis ontvlucht, waarvan meer dan 5 miljoen naar...
Skoon Energy versnelt de energietransitie met een online marktplaats voor schone mobiele energiesystemen. Bouwplaatsen, evenementen, filmsets, havens, netbeheerders en vele andere toepassingen hebben nu...
Rotterdam, 17 Mei 2022 - Walstroom wordt gezien als een belangrijk aspect van de energietransitie in de scheepvaart, maar voor sommige rederijen en havens kan het een kostbare investering zijn. Hoewel het...
Gemeente Tiel bespaart dieselkosten en verbetert leefomgeving voor Oekraïense families
Gemeente Tiel bespaart dieselkosten en verbetert leefomgeving voor Oekraïense families
Stroom in tijden van nood De oorlog in Oekraïne heeft op veel mensen een verwoestend effect gehad. Naar schatting zijn ten minste 12 miljoen mensen hun huis ontvlucht, waarvan meer dan 5 miljoen naar...
Rabobank financiert online platform Skoon Energy om internationale groei te versnellen
Rabobank financiert online platform Skoon Energy om internationale groei te versnellen
Skoon Energy versnelt de energietransitie met een online marktplaats voor schone mobiele energiesystemen. Bouwplaatsen, evenementen, filmsets, havens, netbeheerders en vele andere toepassingen hebben nu...
De uitdagingen van walstroom en hoe batterijsystemen een belangrijke rol kunnen spelen
De uitdagingen van walstroom en hoe batterijsystemen een belangrijke rol kunnen spelen
Rotterdam, 17 Mei 2022 - Walstroom wordt gezien als een belangrijk aspect van de energietransitie in de scheepvaart, maar voor sommige rederijen en havens kan het een kostbare investering zijn. Hoewel het...